Ruitenwissers kopen

Zijn je ruitenwissers aan vervanging toe? Heb je er wel eens aan gedacht om dit zelf te doen? Het zal veel tijd en geld schelen en de ruitenwissers zijn verrassend eenvoudig te monteren. Wij leggen uit hoe dit werkt en waar je de beste ruitenwissers kunt kopen.

De ruitenwisser

Een wisserblad bestaat uit twee delen. Je hebt het frame en daarbovenop heb je een rubberen strip. Deze twee onderdelen zitten samen vast op de wisserarm van de auto. Als alles goed werkt helpen ze jou veilig en met goed zicht op weg. Echter is slijtage aan de wisserbladen onvermijdelijk; en is het dus nodig om ze tijdig te vervangen.

Wanneer is je ruitenwisser aan vervanging toe

Het is aan te raden om de wisserbladen te vervangen als:
-Het ruit niet meer goed schoon wordt gemaakt.
-De ruitenwissers strepen achterlaten op het ruit.
-Het rubber van het wisserblad loslaat.
-De ruitenwissers een piepend geluid maken.

Waar kun je ruitenwissers kopen

Tegenwoordig is het online bestellen van je ruitenwissers de gemakkelijkste manier om zelf auto-onderdelen te kopen. Dit scheelt een hoop kosten en tijd. Maar hoe bepaal je welke website betrouwbaar is?
Dat kun je onder meer zien aan het Webwinkelkeur lidmaatschap. Ruitenwissers-kopen.com is zo’n site met dit keurmerk. Hier vindt je voor alle soorten auto’s de juiste ruitenwisserbladen. Deze site is een echte aanrader want als je vandaag je ruitenwissers koopt heb je ze morgen al bij jou in huis en als je een bestelling plaatst van boven de 50 euro heb je zelfs geen verzendkosten. Ruitenwisser-kopen.com staat bij ons op nummer 1 in het rijtje van betrouwbare webwinkels waar je je ruitenwissers kunt kopen.

Hoe te monteren

Meestal worden er instructies meegeleverd als je een ruitenwisser koopt. Hierdoor kun je in een paar stappen zelf je wisserbladen eenvoudig vervangen. Omdat het monteren sterk afhankelijk is van het type wisserblad van je auto is elke instructie weer anders. Als er geen instructie meegeleverd wordt kun je instructiefilmpjes vinden op het internet of naar een garage gaan die ze voor jou monteert.

Veel succes!